• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

LICHTSTRAAT GLAS LESSENAARSDAK D1203210

Een Goedlicht lichtstraat glas lessenaarsdak is een relatief eenvoudige constructie en wordt...meer

Productomschrijving

Een Goedlicht lichtstraat glas lessenaarsdak is een relatief eenvoudige constructie en wordt veel toegepast bij platte daken tegen een gevel. Het komt steeds vaker voor bij woningen met een aanbouw waarbij het daglicht dreigt af te nemen. Een lessenaarsdak van glas, is een lichtstraat met één hellend vlak en één rechtopstaand vlak. Het hellende vlak, ofwel schuine kant, is altijd lichtdoorlatend. Een Goedlicht lichtstraat glas lessenaarsdak ligt standaard onder een hellingshoek van 15°. Een lessenaarsdak is geschikt voor meerdere type daken. Als ervoor wordt gekozen om de schuine kant tegen een gevel te plaatsen of in het dak te integreren spreken we van schuine beglazing. Deze constructies worden veelal toegepast bij het uitbouwen van bestaande gebouwen. Een lessenaarsdak of schuine beglazing zorgt er dan voor dat de bestaande lichtinval blijft of dat er extra lichtinval wordt gecreëerd. Naast een uitbouw is deze constructie ook geschikt voor passages. Deze glasconstructie is geschikt voor bijna elk gebouw, denk aan kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en stations. Een daglichtconstructie zorgt voor natuurlijk daglicht in een gebouw. Daglicht zorgt ervoor dat mensen zich gezonder voelen, productiever en creatiever zijn en het heeft een positieve invloed op ons bioritme. Naast deze voordelen kan daglicht ook energiebesparend werken.

De constructie van deze Goedlicht lessenaarsdak is samengesteld uit aluminium. De beglazing is HR++ 6-15g 44/2. Deze Goedlicht lessenaarsdak is leverbaar in de kleuren antracietgrijs (RAL 7016), gitzwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010), 1 laags 60µm, glansgraad: 85%. Een opstand wordt niet standaard meegeleverd en dient door derden aangebracht te worden. De opstandbreedte dient minimaal 100 mm (schuin gemeten) te zijn. 

**De afmetingen zijn op basis van een maximale karakteristieke sneeuwlast van 1 kN/m² en een maximale karakteristieke windlast van 1,5 kN/m². Let op glaskappen zijn niet incidenteel beloopbaar!

De getoonde productafbeeldingen wijken af van de werkelijkheid. De toepassingsafbeeldingen geven een realistisch beeld van de werkelijkheid.

 

Technische specificaties

Materiaal constructie
Aluminium
Kleur
Gitzwart (RAL 9005), Zuiver wit (RAL 9010), Antracietgrijs (RAL 7016)
Opstand
Niet standaard meegeleverd
Opstand breedte
100 mm (minimaal schuin gemeten)
Beglazing
HR++ (6-15g 44/2)
Isolatiewaarde
Op aanvraag
Bevestigingsmaterialen
Standaard meegeleverd
€ 5.896,73 Incl. BTW

Leveringstijd ca. 5 dagen

Buitenwerkse maat (Lengte x Breedte):

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
ANTI-INBRAAKROOSTER ANTI-INBRAAKROOSTER
Vanaf € 198,69
INSECTENHOR INSECTENHOR
Vanaf € 159,28
Laatst bekeken

Natuurlijk daglicht met lichtstraten

Lichtstaten bieden de mogelijkheid grote hoeveelheden natuurlijk daglicht binnen uw gebouw te realiseren. Voldoende natuurlijk daglicht is essentieel voor mens en dier. Natuurlijk daglicht heeft positieve invloed op ons bio-ritme, creativiteit, productiviteit en gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat we in contact komen met voldoende natuurlijk daglicht.

Goedlicht beschikt over een ruim assortiment lichtstraten van hoge kwaliteit. Zo beschikken wij o.a. over gebogen lichtstraten, lessenaarskappen, piramidekappen, zadelkappen, shedkappen en noorderlichtkappen. De lichtstraten zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld tussen verschillende soorten kunststof en glas kiezen. Ook zijn bepaalde lichtstraten met verschillende opties uit te rusten.

Opties:

 • Ventilatie (-roosters) manueel/elektrisch
 • Rook- en warmteafvoer
 • Zon- warmtewering
 • Wind- en regendetectie
 • Daktoetredingsluiken

Benieuwd hoe de lichtstraten van Goedlicht toe te passen zijn in uw project naar uw wensen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste lichtstraat voor uw toepassing!

Goedlicht biedt ook een totale lichtoplossing voor plekken waar te weinig of juist te veel daglicht komt. Doormiddel van daglicht producten, zonwering en slimme lampen realiseren wij een duurzame en gezonde hoeveelheid licht wat in een slim management systeem bendiend kan worden. Meer informatie? klik hier.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep