• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Vlakke lichtkoepels van glas voor natuurlijk daglicht!

Deze producten staan borg voor maximale hoeveelheid natuurlijk daglicht in jouw woning of gebouw. Het strakke ontwerp zorgt voor een esthetisch en tijdloos karakter. Deze lichtkoepels van Goedlicht zijn geschikt voor platte en licht hellende daken tot een hellingsgraad van 30°. Ons advies is om een minimale hellingsgraad van 5° aan te houden. Het systeem is leverbaar in de varianten vast, ventilerend, beloopbaar en extra geïsoleerd met triple HR++ glas. De lichtkoepels glas worden compleet geleverd met een geïsoleerde houten opstand 150 mm of 300 mm. 

De vaste en ventilerende variant zijn op doorval getest volgens TN66/67 norm, zodat dak onderhoud en reinigingswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Lees meer Verberg extra tekst

Compleet aanbod daklichten voor al uw wensen

Vlakke lichtkoepels glas om meer daglicht in jouw huis of gebouw te creëren? De Goedlicht vlakke lichtkoepels van glas ook wel vlak Daklicht, plat Dakraam of vlakke Dakkoepel genoemd, zijn geschikt voor plat dak. Het zorgt niet alleen voor meer lichtinval in de ruimte maar heeft ook een strak en esthetisch ontwerp. De daklichten zijn opgebouwd uit glas, aluminium, hout en isolatiemateriaal.
Deze daglichtoplossing is er in de uitvoeringen vast, ventilerend, beloopbaar, extra geïsoleerd en in de vormen vierkant, rechthoekig en rond.
Maak je dakterras, daktuin of groendak walkable met de beloopbare vlakke lichtkoepels glas! Heeft u naast veel daglicht behoefte aan frisse lucht in de ruimte met behoudt van optimale isolatie? Kies dan voor de ventilerende variant, welke elektrisch is te openen via knopbediening.

Bij Goedlicht heb je ruime keuze uit verschillende standaard dagmaat afmetingen. De verschillende afmetingen in de webshop variëren van kleine tot hele grote afmetingen. Zit de gewenste maatvoering hier niet tussen? Laat het ons gerust weten, vanwege het op maat gemaakt karakter zijn er nog veel meer maatvoeringen leverbaar.

Vlakke lichtkoepels compleet geleverd met dakopstand

Een daklicht wordt standaard geleverd met een 150 mm hoge houten opstand, echter de meest gekozen variant is de 300 mm hoge houten opstand. De binnenzijde van de dakopstand is wit gelakt in RAL 9010. De buitenzijde is onbehandeld voor het bevestigen van het dakmembraan.

Verschillende soorten HR++ glas

Standaard zijn de daklichten voorzien van dubbel HR++ glas. Voor zeer hoge isolatie kunt u kiezen voor drievoudig glas. De buitenzijde van het glas bestaat uit gehard glas en de binnenzijde uit gelaagd glas.
Alle beglazingen hebben op de rand van de buitenzijde een 115 mm zwarte zeefdrukprint. Dit zorgt voor bescherming tegen uv-straling. Tevens ziet de rand er afgewerkt uit en verzekert de zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

Zonwerende beglazing

Als optie kun je zonwerende beglazing kiezen. Deze kun je hier direct aanvragen.

Vlakke lichtkoepels van glas met eenvoudige montage 

Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je een montage instructie met alle stappen voor een eenvoudige montage.

Getest voor uw veiligheid

Deze glazen daklichten zijn getest volgens de normen DS/EN ISO 717-1, EN 10077-1 en EN 10077-2 warmtedoorgang, EN 12207 luchtdoorlatendheid en EN 12208 waterdichtheid.
De vaste en ventilerende variant zijn beproefd op doorval in overeenstemming met CWT volgens TN66 en TN67.

De garantie op deze producten is 5 jaar. Voor hang- en sluitwerk, motoren en besturing betreft de garantie 2 jaar.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, Ledverlichting en zonwering gecombineerd met zonne- energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep