• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Privacyverklaring en cookies

Wie zijn wij

Deze verklaring is bedoeld om jou te informeren over de verwerking van jouw persoonsgegevens en het gebruik van cookies op de website https://www.goedlicht.nl. Deze website hoort bij Hak4t slimme lichtoplossingen B.V. handelend onder de naam Goedlicht, Galileïstraat 5, 7701 SK, Dedemsvaart, +31(0)523 78 40 21, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 05085342.

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens

Graag maken wij je er op attent dat wij de persoonsgegevens die je ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is in de aanloop tot de sluiting van een overeenkomst, om daadwerkelijk een overeenkomst met jou te sluiten en deze uit te voeren. Hieronder zullen wij dit wat verder toelichten.

Ben je een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij jouw gegevens om met je te communiceren over onze producten, bestelling(en) te kunnen bezorgen en vlot en efficiënt met je te kunnen communiceren over jouw bestelling(en), eventuele reparaties, retourneringen en klachten af te handelen, om het winkelen in onze webwinkel voor jou te vergemakkelijken en om nieuwsbrieven aan je te kunnen versturen.

Account aanmaken

Om aankopen via onze webwinkel te doen, kun je een account aanmaken door je te registreren. Dit is niet verplicht, maar wel handig als je bijvoorbeeld vaker bestellingen plaatst. Bij de registratie vragen wij een aantal persoonlijke gegevens in te vullen (NAW-gegevens). Je kunt verder alvast een (standaard)factuur- en afleveradres opgeven. Hierdoor kun je sneller door de kassa heen bij het afrekenen, jouw bestelgeschiedenis bekijken en eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw persoonlijke gegevens en in jouw aflever- en factuuradres. Wij bewaren via de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord de opgegeven persoonsgegevens. Je hoeft deze gegevens daardoor niet elke keer opnieuw in te vullen. Wij verwerken jouw persoonsgegevens in het kader van een persoonlijk account alleen met jouw toestemming. Als jouw account gedurende 1 jaar inactief is, zullen wij jouw account verwijderen.

Contactformulier en correspondentie per e-mail

Op de website heb je verder de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. Ook kun je ons een e-mail sturen op het op de website genoemde of anderszins bij jou bekende e-mailadres. In beide situaties worden de door jou toegestuurde gegevens bewaard zolang als dit nodig is om jouw vraag of verzoek correct en volledig af te kunnen handelen.

Reclamemailings

Als je ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door jou opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om je in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en je hier eventueel een aanbieding voor te doen. Wij versturen deze nieuwsbrieven maandelijks. Iedere keer dat wij jou een reclamemailing sturen, heb je de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing. Je kunt ons ook op elk moment mailen op [email protected] om ons te laten weten dat je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen.

Niet verplicht gegevens te verstrekken

Je bent niet verplicht om ons jouw persoonsgegevens te verstrekken. Als je ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven of je niet goed van dienst kunnen zijn. 

Bewaarperiode

Persoonsgegevens van klanten bewaren wij voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met jou volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij jouw persoonsgegevens verwijderen.

Heb je jouw persoonsgegevens bij ons in het bestelproces achtergelaten, maar uiteindelijk geen bestelling geplaatst, dan bewaren wij jouw gegevens voor de duur van zeven jaar.

Verstrekking aan derden

1. Bezorgdienst

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met jou is het mogelijk dat wij jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan het transportbedrijf aan wie wij jouw naam en adresgegevens verstrekken, zodat het product daadwerkelijk bij jou kan worden bezorgd. Bij deze doorgifte hebben wij een gerechtvaardigd belang, namelijk het belang om bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan derden.

2. Serverprovider, Microsoft Office, MailChimp

Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoopadministratie en ons relatiebestand, waar jouw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Jouw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Tot slot maken wij gebruik van MailChimp, een nieuwsbrief mailing dienst die behoort bij “Apple”, een bedrijf in de Verenigde Staten. MailChimp heeft een Privacy Shield certificaat, waardoor zodat er een passend niveau van bescherming is voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Jouw rechten

Je hebt het recht om ons te vragen om jouw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kun je ons ook verzoeken om aanvulling van jouw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heb je het recht om te vragen om jouw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van jouw persoonsgegevens te beperken. Ook kun je bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van jouw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om jouw rechten te kunnen uitoefenen kun je je wenden tot: Hak4t slimme lichtoplossingen B.V., GalileÏstraat 5, 7701 SK, Dedemsvaart, +31(0)523 78 40 21 en [email protected] Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van jouw persoonsgegevens kun je uiteraard contact met ons opnemen.  

COOKIES

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan weer naar onze servers worden teruggestuurd.

Functionele cookies

Wij maken allereerst gebruik van functionele cookies. Dat zijn cookies die nodig zijn om onze webwinkel goed te laten werken. Wij gebruiken deze cookies om de inhoud van de winkelwagen en de door jou opgegeven informatie en gekozen opties te onthouden. Voor plaatsing van deze cookies is jouw toestemming niet vereist.

Analytische cookies

Daarnaast maken wij gebruik van de cookies van Google Analytics. Wij gebruiken Google Analytics om statistieken te ontvangen die ons informatie geven over de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Door gebruik te maken van deze cookies, worden persoonsgegevens verwerkt (data gerelateerd aan het apparaat dat je gebruikt of jouw browser, IP-adres en on-site activiteiten). Deze verwerking vindt plaats op grond van ons gerechtvaardigde belang bij inzicht in het gebruik van onze site om onze online marketing te kunnen verbeteren.

De informatie die met de cookies wordt verzameld, komt terecht op servers van Google in de Verenigde Staten. Google heeft een Privacy Shield certificaat, zodat er een passend niveau van bescherming is voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wij hebben ingesteld dat de cookies van Google Analytics gegevens bewaren voor de duur van zesentwintig maanden. Na afloop van die periode worden de gegevens automatisch verwijderd. Wij kunnen deze gegevens dan ook niet meer uitlezen.

Wij hebben de dienst van Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld volgens de handleiding die de Autoriteit Persoonsgegevens daarvoor heeft opgesteld. Deze instellingen houden in dat wij met Google een verwerkersovereenkomst hebben gesloten, de laatste drie cijfers van IP-adressen zijn gemaskeerd, wij de instelling ‘gegevens delen’ met Google hebben uitgezet en wij ook geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. Door de analytische cookies privacyvriendelijk in te stellen, is voor plaatsing uw toestemming niet vereist. 

Als je het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt je hier een opt-out plug-in voor Google Analytics downloaden. Met deze plug-in telt jouw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Wil je meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics, raadpleeg dan haar eigen website hier.

Geen cookies?

Als je cookies wilt in- of uitschakelen of verwijderen, dan kun je hierover meer informatie vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Laatst bekeken
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep