• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • ISO 9001 gecertificeerd

Vlakke lichtkoepel glas HR++ ventilerend met houten opstand

Productomschrijving

De Goedlicht vlakke lichtkoepel glas ventilerend D1101214-V is ideaal voor ruimtes waar ventilatie is gewenst. Het zorgt voor natuurlijke daglichttoetreding en ventilatie in de gewenste ruimte.

De vlakke lichtkoepel opent door een elektrische kettingmotor die is geïntegreerd in de opstand zodat de motor niet zichtbaar is. Tevens zijn de scharnieren niet zichtbaar.

Montage kan op vlakke daken met een hellingshoek van 0° tot 30° (graden). Houd bij voorkeur een hellingshoek aan van minimaal 5° om doorbuigen van het glas te voorkomen en het regenwater zodoende netjes afwatert. Deze vlakke lichtkoepel glas is getest op doorval in overeenstemming met CWT volgens TN66 en TN67.

Daksparingsmaat

Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtkoepel. Voorbeeld: dagmaat 1000 x 1000 mm = daksparingsmaat 1030 x 1030 mm.

Compleet met opstand

Deze vlakke lichtkoepel glas wordt standaard geleverd met een geïsoleerde houten dakopstand met een hoogte van 150 mm. Het is ook mogelijk om een houten opstand te kiezen met een hoogte van 300 mm.

De binnenzijde van de dakopstand is standaard wit gelakt in de kleur RAL 9010. De buitenzijde van de dakopstand is onbehandeld, waardoor deze gereed is voor het bevestigen en/of lijmen van het dakmembraan.

Beglazing

Kleiner dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 16 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 8,76 mm gelaagd HR++.

Groter dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 14 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 10,76 mm gelaagd HR++.

Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de rand op zijde 2 van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

De levering is inclusief schroeven om het raamkader te bevestigen aan de opstand. Tevens worden er knelstrippen meegeleverd om de dakbedekking gemakkelijk te bevestigen.

Mastiekhoeken, dakbedekking en montagebeugels om de opstand op het dak te bevestigen dienen zelf aangeschaft te worden.

Technische specificaties

Materiaal constructie
Aluminium
Garantie
5 jaar, 2 jaar (op hang- en sluitwerk, motoren en besturing)
Kleur
Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 150 mm, Hout 300 mm
Beglazing
32 mm dubbel HR++ glas (standaard)
Isolatiewaarde
Op aanvraag
Besturing
Elektrische besturing met knopbediening
€ 3.063,72 Incl. BTW

Levertijd 7 weken

Dagmaat:

Dakopstand (hoogte):

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare merken
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
10% korting
Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak
Vanaf € 2.468,70 € 2.743,00
10% korting
10% korting
10% korting
Solatube 53cm rond plat dak Solatube 53cm rond plat dak
Vanaf € 945,25 € 1.050,28
Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep