• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Toebehoren

Op deze pagina vind je verschillende toebehoren voor LED armaturen. Deze kunnen nodig zijn om armaturen correct aan te sluiten. Denk hierbij aan bevestigingssets, opbouwmontages, kabels, koppelsnoeren, splitters, stekkers en nog veel meer. De toebehoren voor de armaturen zijn van verschillende merken zoals Opple en Qneqt. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met de klantenservice. 

Lees meer Verberg extra tekst

Alles voor led armaturen en installatiewerkzaamheden

Wij leveren toebehoren voor de bevestiging en installatie van led armaturen zoals een kettingophangset voor pendelmontage, opbouwframes voor ledpanelen en noodvoedingen voor LED armaturen. Goedlicht is ook dealer van het merk Qneqt met stekerbare producten. Met deze stekerbare producten worden installatietijden aanzienlijk teruggedrongen. Het Qneqt stekerbare installeren is gebaseerd op het ‘plug and play’ principe. Door middel van uniforme installatiestekers kan een complete elektrische installatie opgebouwd worden op een eenvoudige, efficiënte en flexibele manier.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep