• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Voor eenvoudige installatie en montage

Solatube plaatsen doe je zo! 

Een Solatube daglichtbuis installeren? Bekijk onderstaande video en lees de installatie instructie, welke is te vinden op elke Solatube productpagina.  

Liever de installatie van een Solatube uitbesteden aan een specialist? Wij regelen dit voor jou. 
Vul het offerte aanvraagformulier in voor een Solatube installatie en wij nemen contact op om een vrijblijvende prijsopgave te maken.   

 Installatie van het Goedlicht LED Paneel randlicht

 

Installatie video Solatube daglichtdimmer op zonne-energie

Bekijk hieronder de installatie instructies van de nieuwe Solatube daglichtdimmer op zonne-energie. 
Wil je alles weten over deze en andere Solatube daglichtdimmers? Lees dan onze blog met informatie over Solatube daglichtdimmers

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep