• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Wat doet Goedlicht met je gezondheid?

Licht stimuleert een aantal belangrijke processen in ons lichaam, zoals de aanmaak van vitamines. Bovendien blijkt licht een relatie te hebben met een fitter en aangenamer gevoel. […] Onvoldoende licht op de werkplek kan daardoor leiden tot fouten en productieverlies. […] Licht zorgt er niet alleen voor dat we beter kunnen zien, het is ook goed voor het functioneren van ons lichaam. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat licht in belangrijke mate ons bioritme stimuleert. Dit bioritme is belangrijk voor ons slaappatroon, ons eetpatroon, onze lichaamstemperatuur, onze leer- en werkprestaties en onze stemming. Voldoende licht zorgt er dus voor, dat we ons overdag prettiger voelen en ’s nachts beter slapen. Het omgekeerde is ook waar. Te weinig licht kan dit lichamelijke proces juist nadelig beïnvloeden en kan leiden tot gezondheidsklachten, slaapstoornissen, stress, concentratiestoornissen en gevoelens van onbehagen of zelfs depressies.

(bron: Arboportaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)

Licht is belangrijk. We kunnen niet zonder. Daglicht is het mooist. Maar waar we daglicht te kort komen, moeten we zorgen voor het beste alternatief. Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is led-licht een uitstekende lichtbron. Geen knipperende (flickering) TL-buizen, maar egaal, constant licht. Zonder UV-straling, dimbaar, instelbaar en energiezuinig. Bovendien zorgen de randlicht ledpanelen van Goedlicht voor een brede stralingshoek. Die maken de werkomgeving nog prettiger, doordat het licht beter en egaler gespreid wordt in de ruimte.

Klik hier voor meer informatie over het onderwerp 'licht op het werk'

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep