• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Last van teveel daglicht?

Natuurlijk daglicht is essentieel voor huishoudens en in gebouwen, maar teveel daglicht is hinderlijk. Daarom levert Goedlicht ook zonweringsconstructies in verschillende soorten en maten voor zon en warmtewering. De esthetische zonweringsconstructies van Goedlicht verbeteren niet alleen het aanzicht van jouw gebouw, maar zorgen ook voor een aangenaam binnenklimaat in het gebouw.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Zonwering oplossingen door Goedlicht

Natuurlijk daglicht is zowel thuis als op het werk erg belangrijk. Maar teveel daglicht is hinderlijk. Goedlicht beschikt over een groot assortiment zon- en warmtewering producten die op de zuidoostelijke tot zuidwestelijke buitenzijde van een pand kan worden toegepast. De zonwering producten van Goedlicht zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten én stijlen zodat er altijd een product is dat bij jouw gebouw past.

De voordelen van de zonwering producten van Goedlicht zijn bijvoorbeeld het blokkeren van schittering, regelbare toelating van daglicht, esthetisch design en het kunnen realiseren van privacy in uw gebouw. De zonwering producten van Goedlicht zijn kant-en-klare eindproducten. Dit maakt de zonwering producten duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien zijn de zonwering producten makkelijk op het gebouw te installeren.

Goedlicht biedt een totale lichtoplossing voor plekken waar te weinig of juist te veel daglicht komt. Door middel van daglicht producten, zonwering en slimme lampen realiseren wij een duurzame en gezonde hoeveelheid licht dat in een slim management systeem bediend kan worden. 

 

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep