• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Spanningsrails voor railspots

De 1 en 3 fase 230V spanningsrails van EUTRAC zijn universeel en kunnen door de uitgebreide accessoires opgebouwd worden tot een gewenste infrastructuur voor spots en andersoortige armaturen. EUTRAC biedt ook een minimalistisch 48V led-trac railsysteem. Naast de rails en aansluittoebehoren zijn er ook adapters en monopoints leverbaar.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!
3-fase rail zwart 3-fase rail zwart
Vanaf € 52,64 Incl. BTW
  • Opbouwrails
  • Beschikbare lengtes 1, 2, 3 en 4 meter
3-fase rail wit 3-fase rail wit
Vanaf € 52,64 Incl. BTW
  • Opbouwrails
  • Beschikbare lengtes 1, 2, 3 en 4 meter

Universele spanningsrails

5-aderige montagerail voor drie kringen, bestaande uit een geëxtrudeerd aluminium profiel en twee PVC draagprofielen met elk twee ingebedde 2,5 mm 2 koperen geleiders, drie afzonderlijk schakelbare kringen, beschermingsgeleider via het aluminium profiel. Een lengteaanpassing ter plaatse kan eenvoudig worden uitgevoerd door simpelweg te zagen. Het is niet nodig om de koperen geleiders terug te snijden of te buigen. De rail heeft voorgestanste bevestigingssleuven en is goedgekeurd voor gebruik in het handbereik.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep