• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Dagkantkokers

Dagkantkokers van Goedlicht zijn de oplossing om sparingen onder lichtkoepels op een eenvoudige manier strak af te werken. De uit PVC vervaardigde koker komt in plaats van een aftimmering. Hiermee is de overgang tussen de lichtkoepel en het plafond in één keer afgewerkt. Goedlicht heeft vierkante, rechthoekige en ronde dagkantkokers beschikbaar en deze zijn in hoogtes van 60 cm en 100 cm leverbaar. De afmetingen en diameters zijn weergegeven in dagmaten, waardoor eenvoudig een dagkantkoker bij de juiste opstand gekozen kan worden. Alle Goedlicht dagkantkokers zijn afgewerkt in wit (RAL 9016). Let op dat bij een ventilerende lichtkoepel de werking van de spindel niet wordt belemmerd door de dagkantkoker.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Strakke en nette afwerking van het binnenplafond!

Een Goedlicht dagkantkoker is een kant en klare afwerking aan de binnenzijde van een daglichtproduct zoals kunststof lichtkoepels of vlakke lichtkoepels van glas. Het zorgt ervoor dat het binnenplafond strak en netjes is afgewerkt. De Goedlicht dagkantkoker komt in plaats van de aftimmering.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, Ledverlichting en zonwering gecombineerd met zonne- energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep