• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Lamellen gevel

Voldoende zonlicht is essentieel, maar teveel zonlicht is hinderlijk. Bovendien zorgt zonlicht voor extra warmte. In het assortiment van Goedlicht kun je kiezen uit verschillende soorten lamellen gevel, die in meerdere maten beschikbaar zijn. Hiermee worden het zonlicht en de temperatuur getemperd. Zo dragen Goedlichtlamellen gevel op een duurzame, energievrije wijze bij aan het creëren van het juiste klimaat in jouw gebouw. De Goedlicht lamellen gevel worden in onze eigen fabriek vervaardigd, zodat wij je altijd de juiste lamellen voor jouw toepassing kunnen leveren.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep