• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • ISO 9001 gecertificeerd

Vlakke lichtkoepel glas HR++ met houten opstand

Productomschrijving

Deze vlakke lichtkoepel glas met een hoogwaardig aluminium raamkader is de niet-ventilerende variant uit het vlakke lichtkoepel assortiment van Goedlicht. Met een vlakke lichtkoepel glas creëer je van bovenaf een overvloed aan daglicht in de ruimte.

De beglazing van deze vlakke lichtkoepel glas bestaat standaard uit 32 mm dubbel HR++ glas. Deze vlakke lichtkoepel wordt standaard geleverd met een geïsoleerde houten opstand van 150 mm. De meest gekozen opstand is de 300 mm variant. Op de Goedlicht vlakke lichtkoepels glas zit 5 jaar garantie. Voor hang- en sluitwerk, motoren en besturting betreft de garantie 2 jaar.

Standaard hebben de aluminium raamkaders een oppervlaktebehandeling van zwart (RAL 9005, met glansraad van 70%). Deze vlakke lichtkoepel glas is getest op doorval in overeenstemming met CWT volgens TN66 en TN67.

Daksparingsmaat

Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtkoepel. Voorbeeld: dagmaat 1000 x 1000 mm = daksparingsmaat 1030 x 1030 mm.

Opstanden

Alle houten opstanden zijn aan de binnenzijde wit gelakt (RAL 9010) en extern onbehandeld, waardoor deze klaar zijn voor het bevestigen / lijmen van het dakmembraan.

Beglazing

Kleiner dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 16 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 8,76 mm gelaagd HR++.

Groter dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 14 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 10,76 mm gelaagd HR++.

Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de rand op zijde 2 van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.


De levering is inclusief schroeven om het raamkader te bevestigen aan de opstand. Tevens worden er knelstrippen meegeleverd om de dakbedekking eenvoudiger te bevestigen. 

Mastiekhoeken, dakbedekking en montagebeugels om de opstand op het dak te bevestigen dienen zelf aangeschaft te worden. 

Technische specificaties

Isolatiewaarde
Op aanvraag
Materiaal constructie
Aluminium
Garantie
5 jaar
Kleur
Aluminium (RAL 9006), Verkeersgrijs B (RAL 7043), Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 150 mm, Hout 300 mm
Beglazing
32 mm dubbel HR++ glas (standaard)
€ 1.556,06 Incl. BTW

Levertijd 7 weken

Dagmaat:

Dakopstand (hoogte):

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare merken
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
10% korting
Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak
Vanaf € 2.468,70 € 2.743,00
10% korting
10% korting
10% korting
Solatube 53cm rond plat dak Solatube 53cm rond plat dak
Vanaf € 945,25 € 1.050,28
Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep