• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • ISO 9001 gecertificeerd

Vlakke lichtkoepel glas Triple HR++ ventilerend extra geïsoleerd met houten opstand

Productomschrijving

De Goedlicht extra geïsoleerde ventilerende vlakke lichtkoepel glas met een aluminium raamkader is door een lage Uglas- en Uwindow-waarde één van de meest energie-efficiënte vlakke lichtkoepels uit het assortiment.

De beglazing van deze vlakke lichtkoepel glas bestaat uit driedubbel HR++ glas. Ideaal voor situaties of ruimtes waar extra isolatie is verreist en ventilatie is gewenst. De vlakke lichtkoepel opent door een elektrische kettingmotor welke is geïntegreerd in de opstand zodat de motor niet zichtbaar is. Tevens zijn de scharnieren niet zichtbaar.

Deze vlakke lichtkoepel kan gemonteerd worden op vlakke daken met een hellingshoek van 0° tot 30°. Houd bij voorkeur een hellingshoek van minimaal 3° aan om doorbuigen van het glas te voorkomen en het regenwater zodoende netjes afwatert. Op de Goedlicht vlakke lichtkoepels glas zit 5 jaar garantie. Voor hang- en sluitwerk, motoren en besturting betreft de garantie 2 jaar.

Standaard zijn de aluminium raamkaders voorzien van de kleur zwart (RAL 9005, met glansraad van 70%). 

Daksparingsmaat

Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtkoepel. Voorbeeld: dagmaat 1000 x 1000 mm = daksparingsmaat 1030 x 1030 mm.

Compleet met opstand

Dit product wordt geleverd met een geïsoleerde houten dakopstand met een hoogte van 300 mm. De binnenzijde van de dakopstand is standaard wit gelakt in de RAL-kleur 9010. De buitenzijde van de dakopstand is onbehandeld, waardoor deze gereed is voor het bevestigen en/of lijmen van het dakmembraan.

Beglazing

De extra geïsoleerde ventilerende vlakke lichtkoepel is leverbaar in een maximale dagmaat oppervlakte van 1,7m². Het glas is als volgt opgebouwd: buitenglas 6 mm gehard, 6 mm krypton 'warm edge' afstandhouders, 4 mm gehard premium, 8 mm krypton 'warm edge' afstandhouder, binnenglas 8.8 mm gelaagd HR++ glas. Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de rand op zijde 2 van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

De levering is inclusief schroeven om het raamkader te bevestigen aan de opstand. Tevens worden er knelstrippen meegeleverd om de dakbedekking eenvoudiger te bevestigen.

Mastiekhoeken, dakbedekking en montagebeugels om de opstand op het dak te bevestigen dienen zelf aangeschaft te worden.

Technische specificaties

Garantie
5 jaar, 2 jaar (op hang- en sluitwerk, motoren en besturing)
Materiaal constructie
Aluminium
Kleur
Aluminium (RAL 9006), Verkeersgrijs B (RAL 7043), Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 300 mm
Beglazing
32 mm driedubbel HR++ glas
Ug-waarde
0,70 W/m²K
Urc-waarde (isolatiewaarde complete set)
0,65 W/m²K
Besturing
Elektrische besturing met knopbediening
€ 3.483,59 Incl. BTW

Levertijd 7 weken

Dagmaat:

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare merken
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
10% korting
Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak Lichtstraat HR++ glas lessenaarsdak
Vanaf € 2.468,70 € 2.743,00
10% korting
10% korting
10% korting
Solatube 53cm vierkant plat dak Solatube 53cm vierkant plat dak
Vanaf € 1.215,32 € 1.350,36
10% korting
Solatube 53cm rond plat dak Solatube 53cm rond plat dak
Vanaf € 945,25 € 1.050,28
Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep