• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Subsidie voor de energiezuinige lichtoplossingen van Goedlicht

De overheid heeft subsidiemogelijkheden gecreëerd voor investeringen in het verduurzamen en energiezuiniger maken van jouw bedrijfspand. Met de Energie-investeringsaftrek (EIA) kan 55% van de investeringskosten in energiebesparende maatregelen als extra investeringsaftrek worden afgetrokken van de fiscale winst. Hierover betaal je dus geen vennootschaps- of inkomstenbelasting. Het directe financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage, maar bedraagt ongeveer 13% van de goedgekeurde investeringskosten. De energiezuinige lichtoplossingen van Goedlicht voldoen aan de EIA-eisen.

Hulp bij subsidie-aanvragen

Daarnaast kunnen er ook andere subsidiemogelijkheden voor uw organisatie beschikbaar zijn. Hierbij kun je denken aan subsidies op het gebied van innovatie, gezond en vitaal personeel en investeringen. Onze samenwerkingspartner Top Level Punt B.V. helpt je aan de juiste subsidie voor jouw plannen. Deze vertalen zij naar de subsidieregeling die past bij jouw doel, ambitie en planning. Zij selecteren niet alleen de juiste subsidieregelingen, maar verzorgen eveneens de aanvraagprocedure en ondersteunen je bij de administratieve vastlegging.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep