• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Powerdaylight daglichtbuizen

Powerdaylight is de nieuwe merknaam voor de bekende merken Solatube en Deplosun. Beide merken gaan vanaf 2023 verder onder deze nieuwe merknaam.

In de basis is het niet anders dan dat Solatube en Deplosun een nieuwe naam in de Benelux hebben gekregen. Breng op een eenvoudige wijze daglicht binnen in je huis of werkplek met Powerdaylight daglichtproducten. Tover je ruimte om naar een prettige en gezonde plek om te wonen en werken.

De Powerdaylight daglichtbuis wordt gratis verzonden en geniet binnen 1 tot 2 werkdagen van extra daglicht. 

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Powerdaylight 35cm rond plat dak Powerdaylight 35cm rond plat dak
Vanaf € 665,50 Incl. BTW
  • Meest gekozen diameter
  • Goed geluidswerend
  • Gratis verzending!

Powerdaylight lichtbuis

Powerdaylight is de nieuwe merknaam voor de bekende merken Solatube en Deplosun. Beide merken gaan vanaf 2023 verder onder deze nieuwe naam.

In de basis is het niet anders dan dat Solatube en Deplosun een nieuwe naam in de Benelux hebben gekregen. Breng op een eenvoudige wijze daglicht binnen in je huis of werkplek met Powerdaylight daglichtproducten. Tover je ruimte om naar een prettige en gezonde plek om te wonen en werken.

Powerdaylight daglichtbuis hardlopers

Hardlopers in het assortiment van Powerdaylight zijn bij uitstek de Powerdaylight 35cm rond plat dak en de Powerdaylight 25cm rond plat dak. Voor hellende en schuine daken zijn de meest verkochte producten de Powerdaylight 35cm rond hellend dak en Powerdaylight 25cm rond hellend dak.

Een daglichtbuis wordt aan de plafondzijde altijd afgewerkt met een plafondplaat. Een plafondplaat zorgt voor een diffuse lichtspreiding in de ruimte en is daarom een belangrijk artikel om je set mee compleet te maken. 

De classic wit vusion plafondplaat wordt door klanten landelijk het meest gekozen. Bijkomend voordeel is dat dit ook de goedkoopste plafondplaat is.

Powerdaylight artikelen ook los verkrijgbaar

Het mooie van ons assortiment is dat je alle onderdelen ook los kunt bestellen. Mocht er eens een onderdeel onverhoopt vervangen moeten worden wees dan niet getreurd. Goedlicht is één van de weinige aanbieders die alle onderdelen los verkoopt. 

Bekijk het hele assortiment met op onze pagina Solatube toebehoren.

Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet en vraag onze klantenservice om hulp. De klantenservice staat je van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur graag te woord om je te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste artikelen. 

Powerdaylight accessoires

Powerdaylight artikelen kun je uitbreiden met verschillende accessoires. Het Goedlicht assortiment zit boordevol met handige en praktisch. Denk aan het daglichtproduct aanvullen met LED verlichting. Of het toepassen van een ventilatiesysteem in de badkamer voor de 25 cm variant.

Powerdaylight prijzen

Prijzen van Powerdaylight sets starten vanaf €480,00 inclusief 21% BTW. Dat zijn de kosten voor een standaard 25cm set voor een plat dak zonder een plafondplaat.

De prijs voor een Powerdaylight 35cm rond plat dak inclusief een standaard plafondplaat is: €759,88 inclusief 21% BTW. Het artikel wordt dan compleet geleverd en via Goedlicht.nl geniet je ook van gratis verzending.

Een daglichtbuis werk je aan de binnenzijde altijd af met een plafondplaat. In onderstaande tabel staan de prijzen voor de verschillende beschikbare plafondplaten.

Type Powerdaylight plafondplaat Prijzen inclusief 21% BTW en met gratis verzending
Plafondplaat 25cm rond classic wit vusion  €62,92 
Plafondplaat 35cm rond classic wit vusion  €95,59
Plafondplaat 25cm vierkant wit justfrost   €83,49
Plafondplaat 35cm vierkant wit justfrost  €118,58
Plafondplaat 25cm vierkant verzonken   €145,20
Plafondplaat 35cm vierkant verzonken €166,98

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verschil tussen een standaard en ECO variant is niet groot. Bekijk de tabel hieronder voor het verschil in prijs tussen deze twee types.

Een ECO variant behaald een hoge isolatiewaarde tot wel 0,5 W/m²K ten opzichte van 1,3 W/m²K voor een standaard set. Een Powerdaylight ECO wordt normaal gesproken in een ruimte of kamer geplaatst waar ook triple beglazing in de kozijnen is geplaatst en waar de overige bouw ook extra goed is geïsoleerd. Denk hierbij aan nieuwbouw woningen of kantoren. Door de goede thermische en akoestisch eigenschappen is de ECO ook geschikt voor Passief bouwen.

Het nadeel van een ECO variant is dat de lichtopbrengst een stuk minder is dan bij een standaard Powerdaylight. 

Type Powerdaylight set

Prijzen inclusief 21% BTW en met gratis verzending
Powerdaylight 25cm rond ECO plat dak €618,31
Powerdaylight 25cm rond plat dak (standaard versie) €482,79
Powerdaylight 35cm rond ECO plat dak €842,16 
Powerdaylight 35cm rond plat dak (standaard versie) €655,50 

 

 

 

 

 

Verder zijn de prijzen natuurlijk sterk afhankelijk van de keuze die je maakt.

Snelle levertijden voor Powerdaylight producten

Je hoeft ook niet lang te wachten op je bestelling. De levertijd is namelijk 1 tot 2 werkdagen. En bestel je voor 12.00 uur dan wordt de bestelling vaak de volgende werkdag al geleverd.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep