• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Bespaar energiekosten en verminder CO2-emissies met aanwezigheidsmelders

Goedlicht biedt een uitgebreid assortiment aanwezigheidsmelders en toebehoren van het merk Qneqt. Met de besturing van deze sensoren voor aanwezigheidsdetectie kun je zowel verlichting alsook verwarming, ventilatie, airconditioning, zonwering en beveiliging automatisch beheren in een gebouw. Op deze manier bepaar je energiekosten en draag je bij aan het verminderen van CO2-emissies. 

 

Lees meer Verberg extra tekst

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

 

 

 

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep