• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] om je retour aan te melden.
  2. Wij raden je aan gebruik te maken van onze standaard vervoerders, aangezien zij ervaring hebben met het vervoer van onze producten, waardoor de kans op eventuele schade of extra kosten tot een minimum wordt beperkt.

Retourkosten

De kosten voor een retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Wij proberen hier wel altijd zoveel mogelijk met u in mee te denken en coulance toe te passen. Door de grote diversiteit in ons productprogramma kunnen wij geen standaard retourkosten op onze webshop vermelden, neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Terugbetaling na retourneren

Zodra we je geretourneerde bestelling hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen, teruggestort op jouw rekening, met aftrek van eventuele retourkosten.

Overige informatie

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsformulier
Je kunt het herroepingsformulier inzien, opslaan of printen om gebruik te maken van jouw retourrecht.

Laatst bekeken
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep