• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Over ons

Hak4t slimme lichtoplossingen voor Goedlicht in uw woning, kantoor of bedrijfshal

Goedlicht werd in begin jaren 80 opgericht en was één van de pioniers in het realiseren van lichtstraten en daglichtconstructies. De constructies werden veelal opgebouwd uit aluminium profielen gecombineerd met lichtdoorlatend kunststof- en of glas. In de daarop volgende periode ontwikkelde Goedlicht zich tot een vooraanstaande producent en leverancier van gebogen en vlakke lichtstraten en daglichtconstructies die hun weg vonden in heel Europa. Naast de hoofdvestiging in Etten-Leur (Noord-Brabant) werd onder andere midden-eind jaren 80 ook in Frankrijk een dochteronderneming gestart. Na de aanvankelijke groei en enkele malen te zijn overgenomen plus een verhuizing naar Zevenbergschen Hoek, raakte Goedlicht onder zijn laatste eigenaar diverse malen in de problemen en ging het uiteindelijk eind 2015 definitief ten onder.

Eind 2015 begin 2016 nam de Hak4t groep van de voormalige Goedlicht activiteiten alleen alle immateriële activa over waaronder de handelsnaam, web- en internetdomeinen, klantenbestanden, knowhow en de Goedlicht profiel-systemen met alle daaraan gerelateerde, bedrijfsgoederen-voorraden en bedrijfsmiddelen. De productie in Zevenbergschen Hoek werd niet voortgezet maar verplaatst naar de hoofdvestiging van de Hak4t groep in Dedemsvaart.

In reactie op diverse minder positieve nieuwsberichten die ons begin 2016 werden toegestuurd over het handelen van de voormalig Goedlicht eigenaar, heeft de Hak4t groep direct duidelijk aangegeven niet verantwoordelijk en of aansprakelijk te zijn voor het handelen van de voormalig bestuurder(s) en haar ondergang en de gevolgen hiervan. Hak4t groep had en heeft geen wetenschap van die voorgaande periode. Hak4t groep heeft op geen enkele manier van welke aard dan ook onderdeel hiervan uit gemaakt.

Na deze onverwachte berichtgevingen heeft de Hak4t groep de periode daarna gebruikt om te inventariseren en te onderzoeken hoe, wat, waar, wanneer en welke producten onder de geregistreerde (beeld)merknaam Goedlicht® opnieuw in de Europese markten gelanceerd kon worden. De uiteindelijke conclusie van de Hak4t groep: de merknaam Goedlicht® is een krachtige naam wat precies zegt wat het voor de klant doet. Als deze merknaam gekoppeld wordt aan producten die vergaand standaard modulair zijn, dan levert de Hak4t groep met al haar professionele kennis en kunde veel toegevoerde waarde in de volumemarkt.

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Nu is het zover! Goedlicht® gaat een nieuwe fase in. Goedlicht® gaat Online! Onder de vleugels van de Hak4t groep is een nieuwe categorie Standaard Modulair (SM) lichtproducten samengesteld voor een brede doelgroep, de volume markt. Dit lichtproducten programma bestaat niet alleen uit eigen daarvoor ontwikkelde en geproduceerde Standaard Modulair (SM) eindproducten, maar ook uit producten van partners. Deze Standaard Modulair (SM) producten onder de naam Goedlicht®, bestaan onder andere uit vlakke en gevormde lichtkoepels, gebogen-, lessenaar-, shed- en zadel vormige lichtstraten, lichtbuizen, hoogwaardige LED-verlichting, buiten zonwering eventueel gecombineerd met zonne- energie, worden alleen online aangeboden. Een compleet concept en programma dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.

Kijk voor informatie op www.hak4t.com

Hier kun je ons vinden

Wij zijn gevestigd in Dedemvaart op het volgene adres: Galileïstraat 5, 7701 SK DEDEMSVAART.

 

 

Laatst bekeken
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep