• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Goedlicht Advies en Support

Wat is de invloed van licht op mijn gezondheid? Wat kan ik besparing met goed licht? En voor welke subsidiemogelijkheden kom ik voor in aanmerking? Dit soort vragen zijn begrijpelijk en hebben wij daarom alvast voor jou beantwoord. Ook vind je hier een uitleg van veel gebruikte daglicht- en kunstlicht begrippen, zodat ook jij een beetje een specialist van Goedlicht kunt worden. De uitleg van deze gebruikte termen en begrippen helpt je ook om de webshop beter te begrijpen. Ook voor vragen over installatie en montage van producten kun je op deze pagina terecht. 

Goedlicht-Advies-Supoort-LR

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame licht oplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energieneutraal lichtklimaat.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep