• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd
Wilt u weten hoe u een lichtkoepel vervangen kunt aanpakken? In deze blog vertellen we u alles over het vervangen van een lichtkoepel, inclusief wanneer u het moet doen, welke onderdelen je mogelijk moet vervangen en hoe je het zelf kunt doen of laten doen.
Het plaatsen van een lichtkoepel is een uitstekende manier om meer natuurlijk licht in je woning of uitbouw te brengen. Hoe je de lichtkoepel zelf monteert, dat lees je hier.
In een wereld die voortdurend zoekt naar efficiëntere en innovatieve manieren om natuurlijk licht in onze leefruimtes te integreren, zien we een opmerkelijke trend. Lees hier meer.
Daglicht is van invloed op de stemming, productiviteit en slaapgedrag van mensen. Het stimuleert ook belangrijke processen in ons lichaam, zoals de aanmaak van vitamines.
Het kiezen van de juiste lichtkoepel voor jouw toepassing kan soms best lastig zijn. Om jou hierbij te helpen hebben we een stappenplan opgesteld. Lees het hier.

Energielabel C voor kantoren

Vanaf 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit staat in het bouwbesluit 2012 opgenomen. Heeft jouw kantoorgebouw op 1 januari 2023 geen energielabel C of hoger, dan mag het niet meer als kantoor gebruikt worden. Dat wil je natuurlijk voorkomen.
Solatube heeft met de daglichtdimmer op zonne-energie een nieuwe manier geïntroduceerd om daglicht te regelen. Deze dimmer is geheel draadloos en werkt volledig op zonne-energie, in combinatie met een afstandsbediening.
Lees ook alles over de andere Solatube daglichtdimmers.

Kwaliteit van daglicht

Daglicht is belangrijk voor het welzijn van mens en dier, maar hoe zorg je voor de juiste kwaliteit van daglicht. Kwaliteit is namelijk belangrijker dan kwantiteit. En optimalisatie van de juiste hoeveelheid daglicht is afhankelijk van verschillende factoren.
De gas- en energieprijzen zijn enorm gestegen, dat ervaren we allemaal. Belangrijk dus om te kijken naar besparingsmogelijkheden. Maar hoe?
Wist je dat je met de aanschaf van een Solatube® ECO een slimme én duurzame keuze maakt?
Circulariteit is in de bouw een high topic. Inmiddels is deze hele sector ervan doordrongen dat circulair bouwen de toekomst is. Heel letterlijk zelfs, want in 2050 wil de Nederlandse overheid dat de bouweconomie volledig circulair is. Een mooi doel en ook bij Hak4t, waar Goedlicht onderdeel van is, staat circulariteit hoog op de agenda. Maar wat houdt circulariteit en circulair bouwen nu exact in en wat doet de Hak4t groep hier dan mee?
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep