• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

VLAKKE LICHTKOEPEL GLAS VENTILEREND D1101214-V

De Goedlicht vlakke lichtkoepel glas ventilerend D1101214-V is ideaal voor ruimtes waar...meer

Productomschrijving

De Goedlicht vlakke lichtkoepel glas ventilerend D1101214-V is ideaal voor ruimtes waar ventilatie is gewenst. Het zorgt voor natuurlijke daglichttoetreding en ventilatie in de gewenste ruimte. De vlakke lichtkoepel opent door een elektrische kettingmotor die is geïntegreerd in de opstand zodat de motor niet zichtbaar is. Tevens zijn de scharnieren niet zichtbaar. Deze vlakke lichtkoepel kan gemonteerd worden op vlakke daken met een hellingshoek van 0° tot 30°. Houd bij voorkeur een hellingshoek van minimaal 4° aan om doorbuigen van het glas te voorkomen en het regenwater zodoende netjes afwatert. Deze vlakke lichtkoepel glas is getest op doorval in overeenstemming met CWT volgens TN66 en TN67.

Daksparingsmaat

Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtkoepel. Voorbeeld: dagmaat 1000 x 1000 mm = daksparingsmaat 1030 x 1030 mm.

Compleet met opstand

Deze vlakke lichtkoepel glas wordt standaard geleverd met een geïsoleerde houten dakopstand van 150 mm hoogte. U kunt ook kiezen voor de houten opstand met een hoogte van 300 mm. De binnenzijde van de dakopstand is standaard wit gelakt in de RAL-kleur 9010. De buitenzijde van de dakopstand is onbehandeld, waardoor deze gereed is voor het bevestigen en/of lijmen van het dakmembraan.

Beglazing

Kleiner dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 16 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 8,76 mm gelaagd HR++.

Groter dan 2m² oppervlakte: buitenglas 8 mm gehard, 14 mm argon met aluminium afstandhouder, binnenglas 10,76 mm gelaagd HR++.

Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de rand op zijde 2 van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

Technische specificaties

Materiaal constructie
Aluminium
Kleur
Blank aluminiumkleurig (RAL 9006), Verkeersgrijs B (RAL 7043), Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 150 mm, Hout 300 mm
Beglazing
32 mm dubbel HR++ glas (standaard)
Isolatiewaarde
Op aanvraag
Besturing
Elektrische besturing met knopbediening
Bevestigingsmaterialen
Niet inbegrepen
€ 2.690,23 Incl. BTW

Leveringstijd ca. 5 dagen

Dagmaat:

Dakopstand hoogte:

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
ANTI-INBRAAKROOSTER ANTI-INBRAAKROOSTER
Vanaf € 198,69
Laatst bekeken

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energie neutraal lichtklimaat.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep