• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

VLAKKE LICHTKOEPEL GLAS VENTILEREND EXTRA GEÏSOLEERD D1101114-V

De Goedlicht extra geïsoleerde ventilerende vlakke lichtkoepel glas D1101114-V is door een lage...meer

Productomschrijving

De Goedlicht extra geïsoleerde ventilerende vlakke lichtkoepel glas D1101114-V is door een lage Uglas- en Uwindow-waarde één van de meest energie-efficiënte vlakke lichtkoepels uit het assortiment. De beglazing van deze vlakke lichtkoepel glas bestaat uit driedubbel HR++ glas. Ideaal voor situaties of ruimtes waar extra isolatie is verreist en ventilatie is gewenst. De vlakke lichtkoepel opent door een elektrische kettingmotor die is geïntegreerd in de opstand zodat de motor niet zichtbaar is. Tevens zijn de scharnieren niet zichtbaar. Deze vlakke lichtkoepel kan gemonteerd worden op vlakke daken met een hellingshoek van 0° tot 30°. Houd bij voorkeur een hellingshoek van minimaal 3° aan om doorbuigen van het glas te voorkomen en het regenwater zodoende netjes afwatert. Op de Goedlicht vlakke lichtkoepels glas zit 5 jaar garantie. Voor hang- en sluitwerk, motoren en besturting betreft de garantie 2 jaar. Standaard hebben de aluminium ramen een oppervlaktebehandeling van antraciet grijs (RAL 7043, met glansraad van 70%). De levering van dit product is exclusief bevestigingsmaterialen en het aanbrengen van de waterdichtheid.

Daksparingsmaat

Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtkoepel. Voorbeeld: dagmaat 1000 x 1000 mm = daksparingsmaat 1030 x 1030 mm.

Compleet met opstand

Dit product wordt geleverd met een geïsoleerde houten dakopstand met een hoogte van 300 mm. De binnenzijde van de dakopstand is standaard wit gelakt in de RAL-kleur 9010. De buitenzijde van de dakopstand is onbehandeld, waardoor deze gereed is voor het bevestigen en/of lijmen van het dakmembraan.

Beglazing

De extra geïsoleerde ventilerende vlakke lichtkoepel is leverbaar in een maximale dagmaat oppervlakte van 1,7m². Het glas is als volgt opgebouwd: buitenglas 6 mm gehard, 6 mm krypton 'warm edge' afstandhouders, 4 mm gehard premium, 8 mm krypton 'warm edge' afstandhouder, binnenglas 8.8 mm gelaagd HR++ glas. Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de rand op zijde 2 van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

Technische specificaties

Materiaal constructie
Aluminium
Kleur
Blank aluminiumkleurig (RAL 9006), Verkeersgrijs B (RAL 7043), Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 300 mm
Beglazing
32 mm driedubbel HR++ glas
Ug-waarde
0,70 W/m²K
U-waarde (Complete set)
0,65 W/m²K
Besturing
Elektrische besturing met knopbediening
Bevestigingsmaterialen
Niet inbegrepen
€ 3.004,83 Incl. BTW

Leveringstijd ca. 5 dagen

Dagmaat:

Kleur frame:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
ANTI-INBRAAKROOSTER ANTI-INBRAAKROOSTER
Vanaf € 198,69
Laatst bekeken

Complete lichtoplossingen

Goedlicht maakt innovatieve duurzame lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energie neutraal lichtklimaat.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep