• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

LED paneel dimbaar

Zoek je naar een LED panelen die dimbaar zijn? Onze dimbare LED panelen bieden je de flexibiliteit om de lichtintensiteit aan te passen aan jouw voorkeur. Of het nu voor een kantoorruimte, werkplaats of je woning is, een LED paneel dimbaar zorgt voor het juiste licht op het juiste moment.

Onze lichtadviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Ervaar zelf het gemak en de functionaliteit van onze dimbare LED panelen.

Lees meer Verberg extra tekst
Geen resultaten gevonden voor de filter!
UGR19 Back-lit Multi CCT LED panel 26W 3000K-5000K 60x60cm UGR19 Back-lit Multi CCT LED panel 26W...
€ 53,36 Incl. BTW
  • Past in systeemplafond 60x60cm
  • Verblindingsgraad UGR19
  • Gratis verzending!
LED paneel randlicht dimbaar LED paneel randlicht dimbaar
€ 240,79 Incl. BTW
  • Past in systeemplafond
  • 7 jaar garantie
  • Gratis verzending!

LED Paneel Dimbaar Goedlicht

Ontdek de flexibiliteit van licht met onze dimbare LED panelen. Deze panelen zijn perfect voor het creëren van de juiste sfeer in kantoren en andere werkruimtes. Met diverse formaten, kleuropties en accessoires, biedt Goedlicht voor elke ruimte een geschikt dimbaar paneel.

Gebruik van dimbare LED panelen

Dimbare LED panelen zijn een uitkomst in kantooromgevingen. Ze zorgen voor heldere, aangename verlichting die essentieel is voor geconcentreerd werken. De panelen zijn daarnaast zeer geschikt voor andere werkruimtes waar goede verlichting van belang is. Met een gelijke verdeling van licht, verbeteren ze de werkervaring en dragen bij aan minder snelle vermoeidheid van de ogen.

Modellen dimbare LED panelen

Onze dimbare LED-panelen zijn eenvoudig te monteren in systeemplafonds. We bieden ook oplossingen voor ruimtes zonder systeemplafond, zoals een opbouw frame voor LED panelen.

Formaten dimbare LED panelen

Kies het formaat dat past bij de ruimte. Onze assortiment bevat zowel vierkante als rechthoekige LED panelen, elk ontworpen voor optimale lichtverdeling.

Bevestiging van dimbare LED panelen

Er zijn diverse bevestigingsmogelijkheden. Om het LED paneel te dimmen. Het installatieproces is eenvoudig en snel, zodat je in no-time geniet van dimbare verlichting. Wil je toch meer informatie over dimbare LED panelen, neem dan contact op met onze specialisten.

LED Paneel Dimbaar kopen bij Goedlicht

Zoek je naar flexibele verlichtingsoplossingen voor je kantoor of werkruimte? Ontdek onze dimbare LED panelen. Neem contact op met onze klantenservice voor advies op maat of bestel direct online en ervaar de voordelen van dimbaar licht met Goedlicht. Meer informatie weten over allle panelen? Bekijk dan al onze LED Panelen.

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep