• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • ISO 9001 gecertificeerd

Verlichting zoals het hoort!

Kwalitatief goed licht is erg belangrijk voor de gezondheid en welzijn van mensen zowel thuis als op het werk. Goedlicht beschikt over een assortiment hoogwaardige slimme en reguliere LED verlichting met speciale illumisound technologie. Verlichting ervaren zoals het hoort? Goedlicht biedt de juiste lichtoplossing voor elke omgeving.

Kunstlicht_keurmerken

Lees meer Verberg extra tekst
1 2 3 4 5 van 34
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Reflector CCT LED downlight 20W Ø174mm instelbaar 3000K-6000K Reflector CCT LED downlight 20W Ø174mm...
€ 30,49 Incl. BTW
 • Zaagmaat: Ø145mm
 • Kleurtemperatuur 3000K-6000K
 • Gratis verzending!
Reflector CCT LED downlight 15W Ø145mm instelbaar 3000K-6000K Reflector CCT LED downlight 15W Ø145mm...
€ 26,68 Incl. BTW
 • Zaagmaat: Ø120mm
 • Kleurtemperatuur 3000K-6000K
 • Gratis verzending!
Lijnarmatuur LED ILL 600 mm K1407270-01 Lijnarmatuur LED ILL 600 mm K1407270-01
€ 199,65 Incl. BTW
 • Illumisound technologie
 • 70.000 branduren
 • Opbouw en pendelbaar
1 2 3 4 5 van 34

Wat Goedlicht voor jou kan betekenen.

Reguliere lampen geven vaak slecht onnatuurlijk licht. De zeer zuinig LED verlichting van Goedlicht beschikt over speciale Illumisound technologie. Deze technologie is al een aantal jaren een grote naam in de markt en kwam recent als beste uit de test bij de Jacobs universiteit in Bremen. De LED verlichting van Goedlicht geeft door deze technologie een natuurlijk en vullend licht. Onze LED verlichting is al actief in veel verschillende bedrijven en kantoren, maar wordt ook gebruikt in zorgcentra, sportinstellingen, scholen, winkels en parkeergarages.

Licht is erg belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van mens en dier. Goed licht heeft een positief effect op het bioritme en geeft een fitter en aangenamer gevoel. Mensen worden bijvoorbeeld productiever en creatiever door goede verlichting. Maar niet alleen mensen voelen zich beter door kwalitatief goed licht, dit geldt ook dieren. Door gebruik van de LED verlichting van Goedlicht in de agrarische sector geven koeien meer en kwalitatief betere melk! En wat te denken van veiligheid? Door het vullende licht van de LED verlichting van Goedlicht verbetert het zicht en daardoor vermindert de kans op ongevallen.

Goedlicht biedt ook een totale lichtoplossing in combinatie met natuurlijk daglicht. Door middel van zonwering en slimme lampen realiseren wij een consequente hoeveelheid licht dat in een slim management systeem te bedienen is. 

Laatst bekeken

Eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid

Goedlicht ontwikkelt onder de vleugels van de Hak4t groep een nieuwe lijn lichtproducten, die bestaat uit lichtstraten, kunststof lichtkoepels, vlakke lichtkoepels glas, lichtbuizen, LED verlichting en zonwering gecombineerd met zonne energie voor een brede doelgroep. Een compleet concept dat uitblinkt in eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid.
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep