• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Solatube® ECO, een slimme én duurzame daglichtoplossing!

De gas- en energieprijzen zijn enorm gestegen, dat ervaren we allemaal. Belangrijk dus om te kijken naar besparingsmogelijkheden. Maar hoe?

Wist je dat je met de aanschaf van een Solatube® ECO een slimme én duurzame keuze maakt?

Gratis daglicht

Deze daglichtbuis zorgt voor gratis daglicht om donkere ruimtes thuis of op kantoor te verlichten.  Je hoeft de verlichting dus niet of minder snel aan te zetten, waardoor je energiekosten bespaart.  

En heb je wel behoefte aan ondersteuning met kunstlicht, kijk dan eens naar ons brede assortiment zeer zuinige LED-verlichting.

Uitstekende thermische eigenschappen

Een tweede voordeel is de uitstekende thermische eigenschappen van Solatube® ECO. Dit zorgt ervoor dat je tijdens koude dagen de warmte lekker binnen houdt en de kou buiten blijft. Je hoeft de kachel dus niet extra op te stoken.
Daarbij is de Solatube® ECO zo ontworpen dat het ook zonnewarmte en UV-straling buiten houdt. In de zomer geniet je dus wel van het heerlijke zonlicht, maar is een airco niet nodig.  

Deze ECO variant door deze verbeterde thermische en akoestische eigenschappen ook geschikt voor Passief bouwen.

De Solatube ECO wordt ten opzichte van de standaard Solatube uitgevoerd met een:

  • Koepel met dubbele schaal;
  • Extra geïsoleerde dakopstand;
  • Scheidingsvenster tussen onder- en bovenhuis;
  • Dikke glaswol deken met warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,04 W/m2 met aluminium folie aan de buitenzijde rond de lichtbuis.


Het mes snijdt dus aan twee kanten! Je geniet van een prettig lichtklimaat én binnentemperatuur en daarnaast bespaart je ook nog eens in de kosten van gas en elektra. Dat wil jij toch ook?

Een Solatube ECO kopen?

In onze webshop hebben we een het volgende assortiment aan Solatube® ECO varianten:

Solatube 25 cm ECO

Solatube 35cm ECO

Kwaliteitsverklaring Solatube ECO

Wist je dat er van de Solatube ECO een gecontroleerde kwaliteitsverklaring is opgenomen in de database van BCRG? Deze databank bevat producten en systemen waarvan de energieprestatie voldoende is onderbouwd en objectief is vastgesteld.

De databank gecontroleerde kwaliteitsverklaringen is ontstaan in opdracht van overheidsinstantie Agentschap NL en werd beheerd door ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector, in samenwerking met het Nederlands Normalisatie Instituut. De databank is inmiddels een zelfstandige organisatie onder de naam Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid.

Bureau CRG heeft een sterke positie in de markt verworven. Eén van de activiteiten is het controleren en beheren van de Databank Gecontroleerde Kwaliteitsverklaringen.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de Privacyverklaring en cookies.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep