• Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabriek
  • ISO 9001 gecertificeerd

Herroepingsrecht

Retourneren
Het retourrecht, ook wel bedenktermijn genoemd, houdt in dat je het recht hebt om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen het bestelde product terug te sturen tegen terugbetaling van wat je ons hebt betaald.

Begin van de termijn
Je kunt besluiten om te retourneren tot 14 dagen na de dag waarop je – of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is – het product fysiek in uw bezit krijgt. Jouw besluit om te retourneren moet binnen deze termijn door ons zijn ontvangen.

Hoe?
Om het retourrecht uit te oefenen, moet je ons via een duidelijke verklaring per mail: [email protected] laten weten dat je wilt retourneren. Onderaan deze tekst kun je een retourformulier vinden, maar je bent niet verplicht dit formulier te gebruiken.

Gevolgen
Als je de producten hebt geretourneerd, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, van ons terug. Ook de leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) ontvang je retour. Je ontvangt de betalingen zo snel mogelijk van ons terug, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij jouw besluit om te willen retourneren hebben ontvangen.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetalen hebt ingestemd. In de meeste gevallen zullen wij het betaalde op jouw rekening terugstorten. In ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, afhankelijke van welk moment het eerste aanbreekt.

Terugsturen van de producten en kosten
Je dient de producten zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je ons hebt laten weten het bestelde te willen retourneren, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
Voor producten die op normale wijze via de post kunnen worden teruggestuurd: de directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor jouw rekening.
Voor producten die niet op normale wijze via de post kunnen worden teruggestuurd en waarvan de kosten van terugzending bekend zijn: De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor jouw rekening.
Voor producten die niet op normale wijze via de post kunnen worden teruggestuurd en waarvan de kosten van terugzending alleen geschat kunnen worden: De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor jouw rekening. Deze directe kosten worden dan geraamd op een vooraf bepaald en gemeld maximum bedrag.

Controle geretourneerde producten
Geretourneerde producten zullen wij bij ontvangst controleren. Constateren wij schade of sporen waaruit blijkt dat de producten zijn gebruikt op een manier die te ver gaat om de aard, de kenmerken en de werking van het product te beoordelen, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten.

Herroepingsformulier
Het herroepingsformulier om gebruik te maken van jouw retourrecht kunt je hier inzien, opslaan of printen.

 

Laatst bekeken
Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep