• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

VLAKKE LICHTSTRAAT GLAS D1201210

Met een vlakke lichtstraat glas kunnen zowel vaste als ventilerende vlakke lichtkoepels van glas...meer

Productomschrijving

Met een vlakke lichtstraat glas kunnen zowel vaste als ventilerende vlakke lichtkoepels van glas gecombineerd worden in een lange rij. Goedlicht biedt dit systeem standaard aan tot een lengte van 10 meter, op aanvraag zijn vrijwel alle lengtes mogelijk. Op deze manier kunt u genieten van maximale lichtinval in uw gebouw. Een man/vrouw-aansluitsysteem zorgt voor een snelle en nauwkeurige montage. Voor een vlakke lichtstraat glas met een vlakke lichtkoepels glas ventilerend kunt u een meerprijs aanvragen. 
Dit systeem is volledig waterdicht en ontworpen zodat er geen extra afdichting tussen de verschillende vlakke lichtkoepels glas nodig is. Dit product beschikt over een uniek drainage systeem wat zorgt voor een volledige water- en luchtdichtheid. Hierdoor worden de zeer hoge isolatie eigenschappen gewaarborgd.
De vlakke lichtstraat glas wordt altijd geleverd inclusief houten opstand. U heeft keuze uit de 150 mm en 300 mm hoge opstand. De 300 mm hoge houten opstand wordt het meest gekozen.
Geschikt voor montage op platte of licht hellende daken. Goedlicht adviseert een minimale hellingsgraad van 5°.

Maximale vrije dagmaat oppervlakte
Vlakke lichtkoepl glas: 250-2900 mm, maximale vrije dagmaat oppervlakte 2,8 m².
Vlakke lichtkoepel glas ventilerende uitvoering: 250-2000 mm, maximale vrije dagmaat oppervlakte 2,0 m².

Daksparingsmaat
Let op dat de opening in het dak 30 mm groter is dan de dagmaat van de vlakke lichtstraat glas. Voorbeeld: dagmaat 800 x 4000 mm = daksparingsmaat 830 x 4030 mm.

Opstanden
De houten opstanden zijn aan de binnenzijde wit gelakt (RAL 9010) en extern onbehandeld voor het bevestigen / lijmen van het dakmembraan.

Beglazing
Beglazing tot 2 m² oppervlakte: 32 mm dubbel HR++ glas. Buitenglas 8 mm gehard, 16 mm argon spouw met aluminium afstandhouder, binnenglas 8,8 mm gelaagd HR++.

Beglazing van 2 m² tot 2,8 m² oppervlakte: 32 mm dubbel HR++ glas. Buitenglas 8 mm gehard, 16 mm argon spouw met aluminium afstandhouder, binnenglas 10,8 mm gelaagd HR++.

Alle beglazingen hebben een 115 mm zwarte zeefdrukprint aan de randen van het isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat de rand mooi is afgewerkt en dat de afstandhouder tegen UV-straling beschermt wordt. Tevens verzekert een zeefdrukprint dat het edelgas in de beglazing niet kan ontsnappen.

Technische specificaties

Materiaal constructie
Aluminium
Kleur
Blank aluminiumkleurig (RAL 9006), Verkeersgrijs B (RAL 7043), Gitzwart (RAL 9005)
Opstand
Hout 150 mm, Hout 300 mm
Beglazing
32 mm dubbel HR++ glas (standaard)
Isolatiewaarde
Op aanvraag
Bevestigingsmaterialen
Niet inbegrepen
€ 4.547,79 Incl. BTW

Leveringstijd ca. 5 dagen

Dagmaat:

Dakopstand (dagmaat):


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Laatst bekeken

Natuurlijk daglicht met lichtstraten

Lichtstaten bieden de mogelijkheid grote hoeveelheden natuurlijk daglicht binnen uw gebouw te realiseren. Voldoende natuurlijk daglicht is essentieel voor mens en dier. Natuurlijk daglicht heeft positieve invloed op ons bio-ritme, creativiteit, productiviteit en gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat we in contact komen met voldoende natuurlijk daglicht.

Goedlicht beschikt over een ruim assortiment lichtstraten van hoge kwaliteit. Zo beschikken wij o.a. over gebogen lichtstraten, lessenaarskappen, piramidekappen, zadelkappen, shedkappen en noorderlichtkappen. De lichtstraten zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld tussen verschillende soorten kunststof en glas kiezen. Ook zijn bepaalde lichtstraten met verschillende opties uit te rusten.

Opties:

 • Ventilatie (-roosters) manueel/elektrisch
 • Rook- en warmteafvoer
 • Zon- warmtewering
 • Wind- en regendetectie
 • Daktoetredingsluiken

Benieuwd hoe de lichtstraten van Goedlicht toe te passen zijn in uw project naar uw wensen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste lichtstraat voor uw toepassing!

Goedlicht biedt ook een totale lichtoplossing voor plekken waar te weinig of juist te veel daglicht komt. Doormiddel van daglicht producten, zonwering en slimme lampen realiseren wij een duurzame en gezonde hoeveelheid licht wat in een slim management systeem bendiend kan worden. Meer informatie? klik hier.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep