• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

LICHTKOEPEL PC PIRAMIDE 2-WANDIG D1106130

Met een lichtkoepel profiteert u van alle soorten daglicht. Voldoende daglicht via een...meer

Productomschrijving

Met een lichtkoepel profiteert u van alle soorten daglicht. Voldoende daglicht via een lichtkoepel is essentieel om evenwichtig de dag door te komen en vermoeidheid te vermijden. Deze lichtkoepel heeft een piramidevorm en bestaat uit een tweewandige koepel van polycarbonaat. Polycarbonaat lichtkoepels worden gemaakt uit hoogslagvast materiaal en werken preventief bij vandalisme en inbraak. Polycarbonaat is 300 x sterker dan glas. Meerwandige lichtkoepels worden toegepast in geïsoleerde of geventileerde ruimtes. De Goedlicht lichtkoepels zijn voorzien van een beveiligingssysteem vervaardigd uit hoogslagvast polycarbonaat. De bevestiging is voorzien van schroefdop en een effectieve anti-diefstafzekering welke inbraakvertragend werkt. De EPDM afdichtingsringen hebben een blijvende elasticiteit. De Ur-waarde geeft de isolatiewaarde van de lichtkoepel weer.

Buitenmaat koepel

Buitenmaat-lichtkoepel-goedlicht

De buitenmaat van deze lichtkoepel is de dagmaat + 160 mm (16 cm).

Daksparingsmaat

Daksparing-lichtkoepel-goedlicht

Daksparing is de dakopening. Het gedeelte (gat) wat uit het dak verwijderd is of moet worden om bijvoorbeeld een lichtkoepel of lichtstraat te plaatsen. De daksparingsmaat van deze lichtkoepel is de dagmaat van de lichtkoepel + 200 mm (20 cm). Voorbeeld: dagmaat 400 x 400 mm = daksparing 600 x 600 mm.

Onderhoudstips

Reinig een lichtkoepel alleen met zachte zeep en veel water. Voorkom aanraking van de lichtkoepel met o.a. siliconen, lijmsoorten, verdunners en bitumen.

€ 226,62 Incl. BTW

Leveringstijd ca. 5 dagen

Dagmaat:

Beglazing:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
ANTI-INBRAAKROOSTER ANTI-INBRAAKROOSTER
Vanaf € 198,69
INSECTENHOR INSECTENHOR
Vanaf € 159,28
Laatst bekeken

Natuurlijk daglicht met lichtkoepels

Een lichtkoepel is ideaal om de juiste hoeveelheid natuurlijk daglicht binnen uw gebouw te realiseren. Voldoende natuurlijk daglicht is essentieel voor mens en dier. Natuurlijk daglicht heeft positieve invloed op ons bio-ritme, creativiteit, productiviteit en gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat we in contact komen met voldoende natuurlijk daglicht.

Goedlicht biedt lichtkoepels in meerdere soorten en maten uit voorraad aan om optimaal gebruik te maken van dit natuurlijke daglicht. Zo beschikken wij over gebogen, piramide en ronde lichtkoepels met (meerwandige) arcylaat of slagvast polycarbonaat schalen. De lichtkoepels van Goedlicht zijn zowel handmatig als elektrisch verstelbaar te verkrijgen en beschikken over een anti inbraak keurmerk. Met al deze mogelijkheden is er altijd de juiste lichtkoepel voor uw toepassing. Heeft u plaatsing advies of hulp bij inmeten nodig? klik hier.

Goedlicht biedt ook een totale lichtoplossing voor plekken waar te weinig of juist te veel daglicht komt. Doormiddel van daglicht producten, slimme lampen en zonwering realiseren wij een duurzame en gezonde hoeveelheid licht wat in een slim management systeem bendiend kan worden. Meer informatie? klik hier.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep