• Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners

Solatube Ø35cm Set voor hellend dak koepel acrylaat excl. plafondplaat

Solatube Ø35cm Set voor hellend dak koepel acrylaat excl. plafondplaat
Deze Solatube is 10 cm groter dan de Solatube Ø25 cm, wat een dubbele lichtopbrengst levert. De...meer

Productomschrijving

Deze Solatube is 10 cm groter dan de Solatube Ø25 cm, wat een dubbele lichtopbrengst levert. De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een prettige woon- en werkomgeving. Een slimme koepel op het dak zorgt voor maximale daglichtopbrengst. Deze lichtkoepel is uv-werend waardoor verkleuring van uw bezittingen wordt voorkomen. Deze Solatube lichtbuis is ideaal toepasbaar in verblijfsruimtes zoals een keuken, woonkamer, overkapping, grote hal, trapgat en kleine bedrijfsmatige ruimtes. Geïntegreerde ventilatie is niet mogelijk met de Solatube met een diameter van Ø35 cm. Die combinatie is alleen beschikbaar voor de Solatube met diameter Ø25 cm. 

Wat zijn de sparingsmaten van de Solatube met diameter Ø35 cm?

Constructie: Ø38 cm. 
Plafondplaat rond: Ø38 cm.
Plafondplaat vierkant: 36,8 x 36,8 cm.

Maximale dakdikte standaard set rond

Hellend dak: 43 cm

Technische specificaties

Materiaal behuizing
Aluminium
UV-werend
Ja
Stootbelasting
SB 1350
Advies maximale verlenging
Maximaal 7000 mm
Lichttransmissie
57 %
G-waarde
62 %
Geluidsisolatiewaarde
62 dB
U-waarde (Complete set)
1,3 W/m²K
Lichtopbrengst in lumen
2884 lm
Opwaartse druk
UL 3352
Neerwaarste druk
DL 7182
Gatdiameter
Ø 350 mm
€ 883,30 Incl. BTW

Leveringstijd 5 Werkdagen

Opties:


 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Postnl
 • Eigen fabriek
 • Betrouwbare partners
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Gegarandeerde kwaliteit

+31 (0)523 78 40 21 Ma. t/m vr. van 08:00-17:00u

Aron Regeling

Zit uw maat of uitvoering er niet bij?

Klik hier! Zit uw maat of uitvoering er niet bij?
Toebehoren
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
Laatst bekeken

Overal natuurlijk daglicht met lichtbuizen

Lichtbuizen zijn ideaal voor ruimtes waar geen of weinig daglicht kan komen. Een lichtbuis maakt het mogelijk om donkere ruimtes te voorzien van natuurlijk daglicht. Voldoende natuurlijk daglicht is essentieel voor mens en dier. Natuurlijk daglicht heeft positieve invloed op ons bio-ritme, creativiteit, productiviteit en gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat we in contact komen met voldoende natuurlijk daglicht.

Met een lichtbuis is het bijvoorbeeld mogelijk om donkere zolders, kelders of andere donkere gedeeltes van uw gebouw te voorzien van natuurlijk daglicht. De lichtbuizen van Goedlicht zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, verkrijgbaar in verschillende maten en zijn zowel te verkrijgen voor een plat als een hellend dak. Ook is het mogelijk om het natuurlijke daglicht te begeleiden via een lichtbuis. Met een verlengset begeleid u dan het licht naar een lager gelegen ruimte. Dit maakt de lichtbuis veelal toepasbaar.

Benieuwd of lichtbuizen van Goedlicht toe te passen zijn in uw project en naar uw wensen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste lichtbuis voor uw toepassing!

Goedlicht biedt ook een totale lichtoplossing voor plekken waar te weinig of juist te veel daglicht komt. Doormiddel van daglicht producten, zonwering en slimme led-verlichting realiseren wij een duurzame en gezonde hoeveelheid licht wat in een slim management systeem bendiend kan worden. Meer informatie? klik hier.

Goedlicht is een handelsnaam van de Hak4t groep